Park Nijverheidslaan Recterstraat

In het Pionierkwartier aan de Nijverheidslaan/Recterstraat komt een park. Het park moet een groen karakter krijgen met gras, planten en bomen. Daarnaast moet het een mooie speelruimte worden voor de aanwonende kinderen van alle leeftijden.

Bewoners hebben een uitgebreide voorzet gemaakt voor de inrichting van het park. Het bestaande uitzicht vanuit de woningen, direct aan het toekomstige parkje, is vooral verouderde industrie. De bewoners kijken uit op een vishandelaar, loodsen en een slachterij. Een mooi aangelegd park voor de deur, bestaande uit veel groen, bomen, grasvelden, bloemen en speelplekken moet een echt parkgevoel opleveren en het uitzicht verbeteren. Tegelijk moet het park ruimte voor rust, ontspanning en schaduw bieden. De wens is het park een ‘natuurlijk uiterlijk’ mee te geven.

Stemmen

Met de wensen van de bewoners zijn door architectenbureau HaverDroeze drie zogenaamde ‘moodboards’ voor het park gemaakt. Het gaat nu eerst om de uitstraling die het park moet krijgen. Het ontwerp voor de inrichting en de materialen komt later. Welke variant vindt u het best passen? Stem nu!

Cookie-instellingen